mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Yag
    Az már biztos, hogy üresen a teherautók jobban rugóznak és himbálnak menet közben mint megpakolva. Baromi gyorsan el tud süllyedni a sárban. Szépen bele is ragad. A csörlőzést sem lehet túlzásba vinni, a kisebb fákról simán leszakad az akasztás mivel a súly és a húzóerő egy facsemetét tényleg nem bírna el.
    Elkezdtem sáros utakon kerülgetni, hát ja. Kell a difizár, automatán már nem megy el mindenhol. Nagy nehezen kirángattam a tartály autót a mocsárból, kellett trükközni. Azt kell mondjam, hogy vannak benne jó megoldások. Igaz vissza lehet teleportálni a garázsba, de azzal el is vesztődik az addig felfedezett útvonal vagy terület, tehát nem marad büntetlenül ha úgy dönt az ember, hogy elég. A következő verziókban már lehetne gondolkodni túlmelegedésről, motor, csörlő viszonylatban is. Kis nehezítésnek :)

Amit viszont még csiszolni kell azok a hangok. Nagyon ratyi, hogy hang alapján szinte folyamatosan túráztatva van a motor, mintha ötezer felett pörögne folyamatosan. Ekkora igénybe vételnél már rég fel kellett volna forrnia minden hűtővíznek.
    Átbarangoltam az Orosz tajgás pályára, amin egy Lada Nívát tekerek, ami manuális váltós, de tök ugyan olyan a hangja és dinamikája a motornak mint az Amcsi pályán az automata váltós terepjárónak.
    Az is fura, hogy amikor teherautóval tolatok rá valamire bár a levegő kompresszor leszisszent ... csak a kamion fölé pöfékel valami párafelhő szerűséget. El tudja nekem mondani valaki ezt miért csinálja ?