mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • endy papp
    Észre vettem mikor a dzsipben belülről hátra fordultam hogy nagyon szépen ki van dolgozva a belső tér.
    a többi kocsinál is,,nem olyan mudrunneres baltával kifaragott grafika....
    A hátsó öv csatja ide-oda mozgott vezetés közbe....
    Azért ha már ilyenre is figyeltek azért nem rossz.
    Na nem mintha sokat számítana ,de na.
    Azt figyeltem meg hogy az utakon ,összességében több területre érvényesen,már nincsenek azok a durva iszapszerű ingoványok lépten-nyomon ,valahogy másként oldották meg ,hogy ez mennyire jó vagy sem ,egyén függő.
    Ahol meg aztán ingovány van ott nem egyszerű kikepesztetni ha egyáltalán sikerül.
    (Alaszka aszfalt korcsolya pálya....)
    Küllemre ez most jobban néz ki és szerintem valóságosabb...
    A kocsik mozgása is át lett dolgozva ,de így hogy már mentem velük (no csak párral) valahogy más.
    Tudom korábban még azt mondtam hogy árkád @os ,(a vidik alapján) de már annyira nem merném kijelenteni.
    Biztos könnyítettek a talajon hogy ne keljen ezekkel a kis kapacitású kocsikkal minden méteren csörlőzni,de ha úgy vesszük ,a játékosság került jobban előtérbe,.
    A föld és a sár úgy összességében teljesen más talán valóságosabb,ezek nem az orosz csodák amik mindenen átrongyoltak,.
    Ha ide is azt a talajt abban a formában tették volna akkor ,tuti sírnának a népek ,.
    Hogy ez ebben a formában mennyre elégíti ki mindenki igényét ,hát ez is jó kérdés és egyén függő.
    Szerintem ha nagyon akarja mindenki megtalálhatja a neki tetsző dolgokat a játékba.
    A terep nagyon változatos.
    A karrier úgy szintén ,mert ha uncsi át mész egy másik mapra és ott tolod.
    Apropó szimuláció a sérülési modell ,most sokkal aprólékosabb ,így kipróbálva nem lett lebutítva (korábban úgy láttam a vidik becsaptak)
    Nem mondom vannak ütközéseknél furcsaságok néha de,azok a mudrunnernél is voltak-vannak.
    Az megint pozitív hogy részletesen látni a kocsi több fő elemei menyire sérültek,a futóműtől még azért elmegy tovább ha csak az egyikkel van nagyobb gond de szerintem ez is kocsi függő majd idővel ezt is jobban átlátjuk.
    Ami a külső sérüléseket illeti(vizuálisan) ezt sem butították le,látni hol mi sérült épp ha komolyabb a gond a kasznin...
    A futómű fizikája is más szerintem ,de ezt pár kocsiból egyenlőre annyira nem lehet tutin megítélni,...
    Összességében teljesen más minden ,tuti van benn könnyítés ,de ez mint írtam is én a talaj dinamikának tudom be több a kemény talaj ,de viszont a mocsár az elnyel örökre....
    Csak már kormival tolhatnám....addig valahogy elleszek a controllerrel valahogy....de nagyon rühellem...