• Szefmester
    Nekem ilyenem van, 2004ben vettem, még most is kiváló a képe, filmnézésre tökéletes.. igaz nem is tudok 3-4 méterre elülni hogy ideális legyen a távolság mint egy nagyképernyőnél, ellenben ha játszom egy olyan játékkal aminél a felbontás alacsony nincs semmi gond, nem fog rondább lenni mint kellene. Hála annak hogy nincs natív felbontása. :P Imádom. Sajnos már nem nagyon gyártják, pedig szívesen vennék ezután egy másik CRT-t igaz erre tippre kb 2014ben lesz leghamarabb szükség gondolni. :) Jah és még egy előny.. nincsenek döglött pixelek miatti bosszankodások, hogy "affene még csak kettő pusztult be 5ig meg nem foglalkoznak velem a garisok.. most nézhetem hogy világít az a két fényes genyó ott a monitor közepén a horrorfilm alatt.."

Képarányhoz: Engem nem a szélesvásznúság mérgesít, hanem az hogy már nem csak 4:+ és 16:9 megy hanem 5:4, és 16:10 is..és az hogy furcsa módon pl a játékoknál egy ideig megy a 4:3 arány felbontásban majd egy méretnél eltűnik majd később magas felbontásnál visszatér.. hát köszi...

Igazad van, rossz 3D TV-t néztünk, majd nem is azt veszem meg, hanem spórolok egy itthoni miniIMAX-re és akkor már jó lesz majd az anyátok köztöt 3Dben nézni.. legalább ott legyen mélysége a sorozatnak és a karaktereknek.. :D