• levente68
    Hát, nem igazán értem az embereket....

Hülyeség a 3D?
    Nem szép a képe?

Rosszat néztek!

Nézz Avatar-t, vagy Toy Story 3-at IMAX 3D-ben, meglepődsz!

Nézz 3D TV megfelelő körülmények közt, meglepődsz!

Ott van az Arénában a Panasonic bolt, tekintsd meg ott, ne a parasztgyerekek, vagy felnőttek által amortizált szemüveggel valamelyik multiboltban...

Amit nem értek, mi köze a 3D-nek az internetTV-hez? Semmi, lehet ez is, az is.

Egyre több 3D-s bluray film lesz, de a 3D-s tévén a normál adás is szebb.

Amúgy is plazmapárti vagyok, most úgy fest, veszünk is egy PANA 3D szettet, márpedig, ha erre mind én, mind anyjuk áment mondott, higyjétek el, rendben van a cucc. Egyszerűen más élmény.
    Tudom, persze, hogy egyelőre kevés igazi 3D tartalom van, de a ritka élmény is több, mint a semmi.

Azt meg nemigen vágom, ki sírja vissza a 4:3 képarányt, mert az emberi látásnak az egyáltalán nem felel meg, az ilyenek használnak navigációt állva...
    Az emberi látótér ku.vára szélesvásznú, barátom, közel 180 fokban látsz vízszintesen, hacsak nem vagy gnóm...

Amit pedig nem tudsz (nem értem, miért) elolvasni hosszú sorokban, azt vedd le teljes képernyőről és méretezd, ahogy tetszik, remélem, segítettem!

Már 22"-on lehet pl. két word doc-ot egymás mellett nézni, szerkeszteni, és nekem semmi bajom a 27"-on való netezéssel sem, hisz értelmes weblap nem folyik széjjel! De látni sem akarok mondjuk egy freestockcharts.com oldalt 4:3-on....