Megneztem mind a 2 kepernyojet a samsung galaxi s nyert nalam.Tobb oras sorok voltak (anglia) 10 helyett 8-02 kor nyitottak az 02-es uzletek de kora delutanra mar lement a roham es mindenhol lehet kapni ahol en jartam szoval mesterseges felhajtas volt van keszlet boven.Azt hittem vekonyabb lesz ez is markenting nem igazan latszik kulonbseg (parameterek alapjan biztos van de eloben nem igen latni).Viszont brutalisan gyors mindketto es a gps is pillanat alatt megtalalta uzleten belul hol vagyok volt 1 masodperc.(nem ugy mint a 3g-m.)De nem volt a kezemben ugye nem arnyekoltam le!,mivel bemutato darabok fixen rogzitva voltak.Jatekok iszonyat gyorsan indunak volt amire egy nagyon kicsit varni kelett de a legtobb szinte azonnal betoltodott.
Kivancsi leszek azokra akik ott sorba alltak,hogy jovoheten mikor jon a tobbi szolgatotohoz olcsobban es korlatlan nettel milyen kepet vagnak,mert mar alairtak a 18 ill. 24 honapot.
Igazabol ha nem lenne iphonem valoszinuleg ezt vennem de nekem mart nem okoz ujdonsagot a sebbeseget leszamitva (persze ha nem tudnak az antenna hibarol de melyik apple termek nem hibas eloszor?:) es ugye ez szoftverrel nem orvosollhato) szamomra az ujdonsag az fm radio,hanghivas es alap 5 eves dolgok lesznek.De hangsulyozom nem bantam meg a 3g-met,mert synbian,windows mobile akkor sem kene tovabbra is a legjobb szoftvernek az ios-t tartom de a hardver 2010-ben gyorsasagat leszamitva 0 es elavult,mar a megjeleneskor es konstrukciohibas radasul a micro sim is szivas a samsungot gyarilag fuggetlen adjak elofizetes eseten is + 8,16/memoriakartya 32gb-ig.
Raadasul nagyon sok erintokepernyost kiprobaltam mindegyik 0 volt de most mar a konkurencia is fenott hatalmas az ugras pl a htc hd-hd2 kozott is errol a galaxi s rol nem beszelve.
Most mar nem lehet arrol beszelni,hogy az egyettlen jol mukodo erintokepernyert cserebe buta telefon.