• Justil
    #41
    A Tekkent és a Mortalt amúgy tényleg kár összehasonlítani. Már csak azért is, mert az egyik egy japó game, a másikat meg az usákok csinálják.

    Felesleges azon is trollkodni, hogy vajon a Mortal gyors, pörgős játékmenete a jobb, vagy a Tekken kimértebb, megfontoltabb ritmusa. Egyszerűen más a kettő, de mindkettőnek megvan a maga varázsa, illetve mindkettő zseniális a maga nemében.

    Az viszont szvsz egyértelmű, hogy a Mortal a Trilogy óta gyakorlatilag folyamatosan mélyponton van, mert a 3D-re váltás egyszerűen nem jött be nekik. Nem azért, mert a 3D szar, hiszen a Tekkenben pl szuperül megoldották. Egyszerűen csak képtelenek voltak összerakni egy normális Mortal játékot. Kitaláltak megannyi új karaktert és sztorit, tettek a játékba fegyvereket, későbbi részekben új játékmódokat, stb...de szvsz színvonaltalan volt mind úgy ahogy volt.

    Most, végre felcsillant a remény :)
    Egyébként én nem vagyok egy pc-s troll, de nincs konzolom, nem is terveztem a beszerzését, mert semmi olyasmi nincs rá amire különösebben igényem lenne. De ha ezt csak fele olyan tutira is megcsinálják, mint amilyennek ígérik, akkor gondolkodós lesz a dolog...