• moto666
    #11
    Wasabi22 - ifos :))))
    Ha nem lett volna ifos akkor soha nem nyílik meg a symbian forráskódja és az android se nagyon lép a színre. A piacot a verseny viszi előre és ezért minden résztvevője hozzá tesz egy kicsit a fejlődéshez! Még az ifosod is! :D
    Amúgy ha valamiről sokan és jót beszélnek az lehet tényleg jó...

    Nekem van Symbianom(Nokiás)is és iPhonom is és mindkettőt csipázom.
    Az Androidnak külön örülök hogy megjelent a piacon mert nem hagyja az Apple-t ülni a babérjain és nyomatja őket is minél tovább egyre sebesebben!

    Amúgy évekig használtunk olyan telefonokat amikbe semmi belelátásunk nem volt se a működésükbe, se a szoftvereik rejtett zugaiba. Pedig biztos lehetsz benne hogy ott is voltak stikák! Mégsem halt meg senki a félelemtől!

    Szóval ha nincs mit rejtegetned akkor nincs mitől félned alapon nem nagyon foglalkoztat engem és sztem másokat se annyira hogy nem nyílt az iOS forráskódja. Persze ha te valami bűnszövetkezet tagja vagy és tényleg ciki lenne ha lehallgatnának akkor más a szitu! De amúgy a kutyát nem érdekel kivel telefonsexelsz vagy hol méászkálsz szerintem!

    Ők megtervezték komoly pénzért évekig fabrikálták és nem szeretnék ha más csak úgy Copy/Paste-ezné Te csodálkozol ezen??

    A végén úgyis csak mi járunk jól vásárlók!
    Egyre jobb, kényelmesebb strapabíróbb eszközöket kapunk versenyképes árakon!

    ui: emlékeztek még azokra az időkre amikor egy Nokia 8210 vagy mi volt került 270.000Ft-ba és kb ugyanannyit tudott mint egy 3210es csak kisebb volt! :)))))
    Na ezeknek az időknek van most már vége!!!
    Már nem tudják ugyanazt a szart eladni nekünk kisebb méretben hanem fejleszteniük kell a szoftvert is hozzá és a szolgáltatásokat!

    Bazz de hosszú lett, ifos mi:D