• narumon
    "Egyre jobb az iPhone, tűnnek el a hiányosságok végre, bár maradt még bőven, de már csak kevesebb dologra tudják a hívők mondani, hogy az marhaság, nem kell!"

Nem azt akartad inkább mondani, hogy a fikázók tudnak egyre kevesebb dologba belekötni? Mert ez áll közelebb a valósághoz!

"Az pedig, hogy ennyire meg lehet vezetni embereket, az sajnos a khm.., mondjuk úgy, hogy tájékozatlanságuknak köszönhető..."

Így van sajnos. Nap mint nap találkozok még én is olyan emberekkel akik végigfikázzák az iphonet amikor meglátják nálam, de gyorsan kiderül, hogy ezek az emberek a szokásos urban legend hülyeségekkel jönnek aminek semmi valóságalapja nincs (pl: nincs MMS, nem lehet usbn gépre kötni, nem lehet szabvány fejhallgatót rádugni, nem lehet egyszerre zenét hallgatni és emailt küldeni, stb stb). Persze mikor kis időre a kezükbe adom a telefont, általában gyorsan megváltozik a véleményük.

"persze az még néhány kiadással később lesz, addig még vannak "forradalmi" (háháhá) újítások, amiket beletehetnek."

Ez is tipikus fikaboyok mellébeszélése. Ha valamelyik cég nem fejlesztene le is húzhatná a rolot, de ez hibaként egyedül az iphone esetében van felróva, a konkurenciáról mindenki elfelejtkezik, pedig hát a konkurenciának is vannak olyan újításaira amire én azt mondom, hogy évek óta alap kéne hogy legyen, és csak a legutolsó modell vagy szoftverfrissítés tudja, csak hát most azt nem divat fikázni (lásd android 2.2 esete pl)

"Nekem a 4-es tetszik végre, de ennyi pénzt nem fogok adni érte, nem mert nincs, (van, nyugi), hanem mert mindent összességében nézek és amíg a hiányosságok miatt lepontozódik nálam, addig nem kell."

Ezt meg tudom érteni, és ha mindenki (és te is), így állna hozzá mint ez az utolsó mondatod akkor nem is volna itt semmi gond, de azt ugye nem várod el, hogy én ugyanazokra adjak pluszpontokat és minuszokat mint te? Az iphone sem tökéletes telefon. Tökéletes telefon nincs. Viszont nálam ez a telefon kapja a legkevesebb minuszpontot, akkor miért vennék mást ami több minuszt ér el?