• narumon
    "narumon-nal meg ulkesh-sel ne küzdjetek, soha nem fognak igazat adni, bármennyire szorítjátok sarokba érvekkel!"

Egyszer jó lenne látni már az érveket, mert pont azokat nem sikerült még eddig mutatni. Pont ez az én bajom is, hogy mikor eljutunk odáig, hogy no akkor lássuk az érveket akkor hirtelen eltünnek a vitapartnerek.
    Én most is osztom, mondjom nekem valaki egy ilyen telefont sokkal (vagy akár kevésbé) olcsóbban:

- rendelkezzen multitouchal (és ez működjön szaggatás, erőhatás nélkül. Ha valamire rábökök az reagáljon nem akarok kétszer rábökni vagy mellébökni)
    - legyen olyan operációs rendszere ami gyors és stabil (ne fagyjon le soha, bármilyen parancsot kiadok azt rögtön hajtsa végre)
    - ehhez mérten legyen erős hardvere (ha 600 telefonszámot szkrollozok, akkor se akadjon, ricegjen, bírkozzon meg normális minőségű játékokkal)
    - legyen hozzá rengeteg elérhető szoftver (ha kitalálok valamit amire hirtelen szükségem lenne, akkor találjak hozzá szoftvert)
    - ez a sok szoftver egyetlen helyen legyen, kereshető, ellenőrzött formába, akár csak a telefont használva is kereshessek (ne kelljen nekem internetet túrni ha keresek egy problémára megoldást, és nem kell félnem a rossz, instabil működés vagy rosszindulatú szoftverek miatt)
    - legyen profi, átlátható SMS és email kezelője (mindkettő legyen jól olvasható, kereshető, gyorsan és könnyen használható)
    - legyen benne GPS és hozzá kellő számú navigációs szoftver (én az IGO-t szoktam meg, de sokan mást szeretnek, természetesen magyar nyelvű és magyarország térképpel is rendelkezzen)
    - legyen profin szinkronizálható és szintén átlátható naptára
    - legyenek rá jó és színvonalas játékok
    - legyen kézreálló, designos és jó minőségű termék
    - magyarországon lévő három szolgáltatóból valamelyik hivatalosan forgalmazza, előfizetéssel kedvezményesen megvásárolható legyen

Nekem ezek a preferenciáim egy telefonnal kapcsolatban (ha valamit kihagytam akkor sorry), és ennek jelenleg (sok sok más telefon kipróbálása után) szerintem az iphone felel meg a legjobban. Lehet hogy két év múlva nem ez lesz az, de majd akkor váltok.
    És akkor most lehet bedobálni a konkurencia azon termékeit amik ennek megfelelnek és még olcsóbbak is. (nehéz eset lesz, mint mondottam szinte minden hasonló kategóriájú telefont kipróbáltam). Jöhetnek az érvek.