AZért nem kell valamivel játszani, hogy megitéljem, a filmekről is lehet tudni előre, hogy mi az ami nem érdekel annyira, hogy elmenjek moziba.
Nincs Ps3-am és pont az miatt mert SZERINTEM az X360 exkluzív felhozatala lényegesen erősebb. (Ráadásul van egy csomó játék ami nem X360 only hanem X360+PC ami miatt megintcsak az X kerül előtérben mert azon játszok sokmás ismerőssel egyetemben.)
Ps3 exkluzivnak hirtelen ezek jutnak eszembe: MGS, LBP, Uncharted, Killzone
MGS hagy a leghidegebben, mert az már PS2-n sem tetszett, igy nem is nagyon érdekel, hogy mit varázsoltak PS3-ra. Little Big Planet az meg távolabb már nem is állhatna tőlem. Uncharted I-el játszottam, azt hiányolom boxról, Killzone 2-vel játszottam és bazi nagy csalódás volt, akkor hype meg látványvideok voltak, ehhez képest szerintem negyedéig nem játszottam meguntam.
Ezzel szemben pl ezek eredetiben figyelnek a polcomon és életem legjobb játékélményei köthető hozzájuk:
Halo3 ez szimplán a Best fps ever eddig
Fable 2 - ezt mát kétszer nyomtam végig, hihetetlenül jó játék, teljesen magába szippant és nem ereszt (egyetlen hibája hogy túl gyorsan leszel túl gazdag)
Gears of War 1-2 - Ezt coopban nyomjuk haverral, ennek is annyira eltalált a hangulata, hogy beszarás
Forza 3 - Nem szeretem az autós játékokat, de ezért még pénzt is adtam, ha néha arra szottyan kedvem akkor csakis ez jöhet szóba
Ezenkivül nem X exkluziv (de mivel ezen kivül csak only PC) igy ezt is megvettem xre:
Mass Effect 1-2 - Ez meg a valaha volt legjobb akció/kalandjáték szerintem.
Ezek egyikét sem cserélném el SEMMELYIK Ps3 exkluzivra, még az unchartedre sem ami alapvetően tetszett (bár azért végig lehet hogy nem játszanám)
Nekem ez a véleményem, és akkor jöhet fikázni, hogy GEOW de szar meg stb. Csak azt nem értem, ha ott vannak azok a haverjaid akik elismerik, hogy ps3 exkluzivok jobbak akkor miért nem vettek PS3-at? Én az miatt veszek konzolt amivel játszani lehet rajta.