cateran#23
Errm..akkor a sony music megis milyen modon erositi,a tv reszleget?
" 1 - olyan új elemeket rak bele a termékekbe, amelyek elterjedésére amúgy halvány esélye sem lenne, pl BD. Ez azért marha jó a vásárlónak is, nem gondolod?"
Jah....persze-persze...
Tisztazzunk vmit..a cellt -ha hiszed,ha nem- nem ps3-hoz fejlesztettek...bar a sony valoban itt hasznalta fel,csak epp a ps3 meg kb tervezoasztalon -vagy azon sem- volt mikor az ibm mar dolgozott a cellen
Az Xbox360ban nincs cell..ppc van benne...rosseb tudja mit hablatyolsz.:S
Mivel ezen termeke vilagpiacon vannak,igy bizony az egesz szamit es nem az egesz reszei..(az itt es itt jobban fogy suketelesek mind 2 oldalrol a baromsag megtestesulesei..ki nem szarja le,ha osszesegeben az egyik jobban fogy mint a masik? A thai piacra se lenne konnyu betorni masszorokkel..de thaifoldon kivul mar lehet sikeres a dolog...)
Igaz,igaz..a sony akkor tarolt..csakhogy mafr 2010-et irunk,mas technologiai szint,mas elvarasok,mas kovetelmenyek....
Szerintem meg PONT nem a wii-t vettek a fanok,hanem a ps3-at es xbos360-at....
Techikailag ott a pont...eredetileg az eyetoy volt,valoban...es megis..a sony ejtette a dolgot,most ,megis kapaloznak ebbe az iranyba (jokora visszalepessel szvsz)
Ami engem izgat,az pont nem a jatekbeli felhasznalasa ezeknek..hanem az egyeb kategoria...es meg kell mondjam,a MS cuccos jobban bejon (elso blikkre..persze nem fogok rohanni venni,majd szepen megvarom a visszajelzeseket) egyszeruen kurva kenyelmetlen folyamatosan kezben tartani vmit...probald csak ki,hadonassz a taviranyitoddal folyamatosan....ilyen szempontbol a wii is fail a szememben (de mint mondtam engem az egyeb kategoria erdekel..a jatek nem)