banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Szevasz endy!

A probléma ismert, az új peccs pedig remélhetőleg úgy-ahogy orvosolja a problémát, nálam ugyanis a tesztverzió DirectX-el futtatva brutálisan begyorsítja a játékot, i5-750 proci, HD6850 meg 4 giga RAM mellett a Veszélyes fuvarok pályákon konkrétan hasít a játék (200%-os scaling mellett minden kimaxolva), semmi akadozást nem tapasztaltam (a nagyobb terepeket sajna nem volt időm megnézni, majd ma bepótolom).

Mint azt Solt is írta, a textúraremegést reméélhetőleg az AMD fogja javítani egy profillal, írtam a csapatnak hogy ennek nézzenek utána.

Illetve mindenkinek, aki a jobb oldali tükörre panaszkodik: jó lenne ha ki tudnátok fejteni pontosan mi a gond a tükörrel, Pavel ugyanis ezt írta:

"A tükrös problémát nem igazán értjük, a játék ugyanis a visszapillantó tükörben látható képet egyszer rendereli le, amit utána egyrészt a HUD-on látható, F2-vel bekapcsolható tükörre rakunk ki, illetve azzal egyidőben (post-process effektekkel ellátva) a "fizikai" tükörre a kamion jobb oldalára. A két tükörben tehát voltaképp ugyanazt látni - írjátok meg pontosan hogy mi a gond jelenleg a tükörrel, mutassatok róla képet is ha lehet, és rá fogunk nézni a problémára!"

Ha képet is küldtök, csináljuk már azt, hogy ugyanazt a képet kommentelve és nem kommentelve is postoljátok ide, így az utóbbira rá tudom englisül nyomni nekik az eredeti megjegyzéseket. ;)