banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    Szia. JohnBart
    Mint fórum regisztrált még új vagyok nálatok,de régóta olvasom és figyelemmel követem a fórumot. Amit csak dicsérni tudok.
    Ha megengednéd szeretnék pár észrevételt tolmácsolni én is,a játék optimalizálásával kapcsolatban,amit esetleg megemlíthetnél a készítőknek,hogy a ETS2-ben, vagy talán még a STDS-ben is kijavíthatnának.
    Tudom eléggé egyedi lesz a problémám,de esetleg más is szívesen tolja-tolná abban a beállításban amiben én.
    Nos a vidi kártyám 6970 és a gép többi része is megfelelő a 5800x1080-as 3 monitoros eyefiniti beállításhoz.
    Az a probléma hogy sajnos csak akkor fut némiképp akadás mentesen ha az árnyékokat kikapcsolom teljesen,a többi grafikai beállítást is próbáltam már lejjebb venni de sajna sokat nem igazán javult.
    Természetesen a GTS-el is próbáltam ott minimális volt ez a probléma,de ugye ott nem volt ilyen a grafika sem.
    Sajnos a képremegés nálam is megvan.ahogy a többieknél,sajnos 1 monitoron is.De 1 monitoron full grafon fut rendesen.
    Természetesen a játékok túlnyomó része fut rendesen ezen a beállítással,már mint az eyefinitiben,de ennél valahogy még nem igazán sikerült a készítőknek eltalálni.
    Hogy miért is jobb egy ilyen beállítással használni a játékot,sajna még képekkel nem tudom illusztrálni,sem vidivel ,mivel még új vagyok és nem tudok feltölteni az oldalra képet,vidit,de mihelyt lehetséges lesz megteszem.
    Aki használt ilyen beállítást az úgy is tudja mennyivel jobb és élethűbb minden ebben a felbontásban és nézetben használni a játékokat.
    Még egyszer elnézést a hosszú post-ért,de talán valaki a készítőknél veszi a fáradságot és esetleg javítanak a problémán.
    Előre is köszönöm hogy leírhattam a problémám.
    További szép napokat és jó játékot mindenkinek.