banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • razor1997
    Sziasztok!
    Már régóta nézem ezt a fórumot és néha én is nagyon kiakadok ha egy új srác megkérdezi hogy mikor jelenik meg,stb.Nos én ehhez a DAF-os témához hozzáfűzve nem nagyon csodálkozom hogy nem adtak nekik még azóta lincenszet mivelhogy annyira nagynak hiszi magát stb. meg mechanikailag is annyira úgymond gyér (sajnálom ha ezzel megbántok valakit de ki kell mondani) kivéve a fülke kidolgozottsága és az utastér ezektől eltekintve.Na jó meg az árulkodó képek hogy annyira nem stimmel de az egyik kép nem is Xf 105-ös hanem asszem XF 95-ös(felső sor 3. kép a magasságjelző árulkodik) de ettől eltekintve hátul is azért van a difi felett a modderek által készített "lemez" mert gondolom nem tudták annyira kidolgozni meg ha összehasonlítjuk pl.: egy MAN-nal vagy Scania-val a nyeregszerkezet nincs annyira elől majdnemhogy a difi legmagasabb pontjáig ér a nyeregszerkezet hátulja(a V Panhard ahol felfogatódik a difire).De ezeket is csak onnan tudom,hogy apám kamionszerelő és mindig vele megyek melózni.

Szóval ez a véleményem.És mégegyszer is bocs a DAF pártiaktól.