A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Én esetlg abban tudok segíteni, hogy póttal nehezebben gyorsuljon, hogy érezhető legyen a pót súlya.
Viszont ez még csak fél megoldás ugyanis a kamion hátsó kerekei kipörögnek induláskor, és azokkal is kéne valamit kezdeni, hogy a kamion ereje is érezhető legyen.
A tömörített base mappán belül a vehicle/trailer-eu/definition mappában találhatók a pótkocsik adatait tartalmazó szöveges fájlok, amiket jegyzettömbként megnyitva lehet szerkeszteni.
Az abban lévő adatok közzül az utolsó, a mass: után lévő szám határozza meg a pót súlyát ami kb 7-800 körül van és kb 2500-3000 re érdemes átírni, mert többet már nem nagyon bír elhúzni a kamion. Sajnos a rakomány súlyát nem tudom hogy kell módosítani, pedig az lenne az igazi, mert nem mindegy hogy a pót üres, vagy rakott.
Szerintem az ETS2- ben sem fog sokat változni a játékadatbázis, ugyhogy tanulhatunk az előző részekből.