banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #49578
    Nem szítom tovább a vitát, DE.

Megjelenés óta játszok vele. Saját magam tapasztaltam ki, hogy az SCS egy alapot adott ki, amit majd később a modderekkel szinesít.
    Megjelentek festések, kamionok, trélerek, hangok, kiegészítők.

Maga az alap játék, bohóckodni jó, másra nem. Kellenek kamionok, trélerek, hangok, kiegészítők.
    (Ohaha, Kriechbaum, 50K, Kelsa, Viper és a többiek nélkül) A játék már réges-régen halott lenne.

Térképből sokáig a TSM-et használtam, de meguntam a copy paste városokat. Áttértem ProMods-ra.
    Minden frissítésnél 1$-ért megveszem, mert igényes és szép munkát csinálnak. Illetve mellé a RusMap, mert kell a változatosság.
    Az oroszok odateszik magukat, mindig valami extrával.
    Épp leszarom, hogy Spanyolország vagy épp Francia ország nincs benne...(bár Promods következőjében már elvileg benne lesz)

Az SCS igérte a Range T kamiont, a modderek elkészítették....Ígérte az új Scania-t, a modderek már lassan publikálják..

Az eredeti azért jó, mert folyamatos a support és nem kell mindig encore-ozni...