banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • NIBI
    A fejedet max 30-40 fokban kell fordítanod, amíg még kényelmesen rálátsz a monitorra.
    Az érzékenységet, az elmozdulási görbét, és a holtjátékot is tökéletesre lehet állítani. Az elmondásod alapján szerintem csak egy kis holtjátékot kellene állítanod. ;)
    És a valós és jól kimért adatokkal/méretekkel szuper pontosan követi a fejededet!!! Na meg ha olyan clipet építesz ami megfelel a háromszögelésnek, akkor a valós és jó méretek alapján szuperul fog üzemelni! Ezt mondjuk a sapis clipre értem, mert a fülesre még ilyen gond sem lehet.
    Hidd el építettem már vagy 100 db-ot tudom miről beszélek. :P Az össze programmal végigszenvedtem a dolgot, valamint a beállítási nehezségeken is áthámoztam magam, most már igen tapasztalt vagyok, így elég jól tudok segíteni, illetve nyilván ezekből tanulva már megfelelő clippeket gyártok. :)

Egy a lényeg, szuper pontosra állítható a "házi barkács" is! ;) Bár a gyári se sokkal másabb beállításilag...
    A holtjátékot próbáld ki, az is szép átmenetesre állítható! :)

3D szép meg hű de jó, de bazi drága egyelőre és hát sajnos addig a valós térben nem látok semmit. :D Se gombokat, se valami viszonyítást... Szóval még melózniuk kell rajta, igaz már a virtuális kéz mutatásával/láthatóságával kezd jó irányba haladni. :)