banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DIESEL DOG #49183
    A képekre utólag került egy kicsi PS rásegítés is. :D

Őszintén szólva annyira nem akartam publikálni a graf. modot mivel részben más modderek munkáját is tartalmazza, így ha megosztom is maximum privátban, bár elsősorban sajátnak készült. Elsődlegesen a Hungary maphoz lett igazítva/összerakva de megyen más modokkal is valószínűleg. Promods mappal viszont nem hiszem bár azzal sosem próbáltam, de mivel a Promods tartalmaz egyedi beállításokat időjárásra vonatkozóan ezért gyanítom hogy a bajszuk összeakadna. :D

Amit igazából érdemes tudni róla:

Benne van abasstreppas flare modja minimálisan módosítva, nIGhT-SoN realisztikusabb eső modja (amit szintén egy kicsit megpiszkáltam), az időjárás, skybox modelleket áthoztam ATS-ből, ahhoz hozzádobtam SGate beállításait amit egy kicsit hozzáigazítottam a Hun maphoz, bár még kellene rajta egy leheletnyit pofozgatni csak nem sok időm van rá sajnos bár már most is bőven kielégítő a végeredmény. A HDR beállítások teljesen egyediek, plusz mellé néhány környezeti textúra is egyedi (pl. a növényzet, talaj, egyebek). Benne van továbbá a híres gully mod is, magyar csatornafedél textúrákkal. Na azok után sokat jártam. Lefotóztam jópár csatornafedelet majd válogattam hogy melyiken melyik legyen, és egyúttal megnöveltem a textúrák felbontását is. Módosítottam az env_data fájlt is most már realisztikusabb a lámpák fel és lekapcsolódása és az idő múlása inkább a késő nyári viszonyokat tükrözi. Van benne még egy reálisabb GPS háttér textúra is, néhány pálya melletti modellként található munkagép textúrája is cserélve lett valósághűre... lehet hogy egyes elemeket kihagytam a listából. Van benne pár munka óra mire az egész összeállt, meg összeválogattam. :D

Ööö még annyi hogy a játék config.cfg fájljában az uset r_color_saturation sornál az 1-es értéket 0-ra állítottam (a játék alapból nagyon túlszaturálja a színeket szerintem). Másszor pedig az uset r_gamma értéket 1.17-re állítottam.
    Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.06.13. 19:42:49