banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • KiseF
    Sziasztok! Megint elkezdek játszani a játékkal. Az eddigi Going est mellé, megvettem a legnagyobb csomagot steam-en. Sok + mapot probálgattam felrakni. A játék a legfrissebb verziójú. Ami hibátlanul jó eddig, és kell az a TSM 6.2-es map. Nélküle elég hiányos europa, kell is. 2 féle orosz mapot néztem még, az egyiknél ami Moszkváig megy, nincs összeköttetésben az eredeti térképpel mint régen. A másik ros_2.4_1.22 (Open Speces meg pláne, és szerintem a háttere miatt el is van csúszva. A Cz/Sk map még nincs meg. Azért támogatni is kéne őket, már nem publikus a kész map.
    Az lenne a kérdés, hogy az eredeti játékhoz TSM mellé, vagy helyett, mi egészíti ki a leg teljeskörűbben országokkal. örülnék a nagy orosz helyeknek, ha át is lehet gurulni oda, csak akkor. A román szuper map, az csak külön működik. El kell ismerni nem véletlen foglal olyan sokat.
    MHAPro_map_EU_2.2.1._for_vers.1.22.x próbáltam még de TSM.hez nem jó, és abban nem láttam plusz városokat, országokat, csak egy zöld térképet. Nem is igazán tudom mi különbség a sima és a pro map között.