A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
atiwrc #48242 Part 2/4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gondoltam körbe járok néhány várost egy könnyebb súlyú szállítmánnyal csak úgy szórakozás képen.
(Egyébként a profilban visszaállítódik a levezetett kilóméter ha egy korábbi mentéshez visszatérek és onnan folytatom a karrierem építését?)
Első pihenő egy hangulatos buszállomáson. (Sajnos a BKV buszok is csak helyben állnak, érthető is ne mászkáljanak Kecskeméten. Pedig látnám értelmét az SCS helyében leprogramozni a játékba hogy egyes AI autók, kamionok egyes területekre(pl ország) legyenek lekorlátozva, vagy akár egyes cégek pótjai/kamionjai.)
Voltak akik csúnyán néztek rám az üveg mögül
Néhány kilométer és egy kis átalakítás után gondoltam megnézem mennyit bír menni a kamion autópályán, 135 a vége ezzel a könnyű rakománnyal.
A szélárnyék sem segített.
Aztán a fék sem.....
Én sem tudom, hogyan de a rakomány( az enyém) nem sérült, a kamion is alig szenvedett kárt(3%), pedig néha egy közlekedési tábla, vagy lezárásnál a bólya 5-10%okat is tud produkálni.
Gyors szervíz a legközelebbi OMV kuton.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.11.22. 17:25:37