banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • atiwrc
    Mint mindenki más én is gyors fuvarokkal kezdtem a magyar map-ot. Csepel-t választottam bázisnak és onnan próbáltam körbe járni az országot.
    Próbáltam mindig úgy kiválasztani a következő állomást, hogy a legközelebbi városba megálljak és onnan is a következőbe menjek. Eltelt egy nap és Kecskemétet megjárva tettem egy szép körutazást, a gondom csak az ezzel, hogy minden fuvar után újra friss vagyok nem fáradok el. Illetve ha az alap játékot nézzük egy pillanat alatt országokat utazhatok(teleportálok? :) ) mikor a következő küldetésre lépek.

Illetve még azon ha tudnának javítani hogy ne mindig egy nagy telephelyről egy másikra kelljen szállítani( bánya és farm kivétel) az se lenne rossz.
    Pl állatokat elviszed a húsfeldogozóba és onnan meg pl egy bevásárló központba( vagy akár többe, több megálló kipakolási idővel is jó lenne, nem hinném hogy olyan sokat kéne programozni hozzá.....). Kicsit fura az hogy A ból B-be le kell vinni csöveket vagy traktorokat(logikusan építkezéshez kellhet.) Erre ugyanonnan ugyanarról a telephelyről utána B-ből vissza vihetem 'ugyanazt' A-ba.

(HDR és élsimitás nem mindig volt bekapcsolva ezért nem a legtutibbak a fotók.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az első szállítmány:

Az első útlezárás, ezek a baleseti lezárások nagyon feldobják a pályát, (hogy nem minden hol csak építkezés miatt van lezárás) de vannak szakaszok ahol kicsit talán sok a trafipax.

Nem tudom hogy csak véletlen e hogy az első helikoptert, pont egy reptér mellet kellet elvinnem. :)
    Azért mennyivel jobban mutatott volna, ha ide kell elhoznom :), Igazából csak annyi kellene( ha jól sejtem, de mivel nem csináltam pályát nem tudom), hogy csak úgy lehessen lerakni egy egy helyet ahova le kell parkolni a pótot, ne legyen szükséges egy mindig nagyon hasonló telephely a pótkocsi lerakóhely köré minden esetben.

Hangulatos, emberrekel teli városok.

Annyira megzavart, hogy rám esteledett (és még mindig nem fáradtam el :) ), hogy muszáj volt folytatni a körutamat, (gyérebb forgalom és villogó sárga lámpák mellet) sajnos sötétben, így lehetséges, hogy sok szép helyet nem láttam. De mást sem sikerült észrevennem :)

Volt is belőle gond tolatgatás meg minden no meg persze bünti, ami szerintem legalábbis ilyen kis távolságokban elég durva, 350 ezer ftnél drágább fuvart nem láttam még így az elején, egy pirosba csúszás 150 ezer kb, egy gyorshajtás megint 150 körül van. A GPS-nél bekapcsoltam hogy jelezze a kamionoknak kiírt sebességet, néhány helyen lehet még javítani kellene, mert 70-50 között váltogat kb 4-5 méterenként egy hosszabb szakaszon.... Valamint sokszor már ott a kocsiknak a 90-es táblája de nekem még 50-100méterrel később vált 70-re.

Hajnalodik a Budai hegyek mögött.

Egy kiadós zuhé és egy újabb rövid fuvar mire visszaértem Csepelre

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.11.22. 15:16:23