A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
DIESEL DOG #47710 Bár eddig is voltak / vannak erre modok. Nálam pl. a TomTom navi for all trucks mod van beüzemelve így minden olyan kamionban amiben nincs beépített GPS azokba utólag megvásárolható. Mondjuk annyit módosítottam rajta miután megjelent az 1.19-es patch hogy a def-be beszúrtam egy-egy sort mindegyik kamion esetében mert 1.19-nél jött a külön "exterior model", így miután frissült a játék a navi modot használó kamionoknak nem volt belseje külső nézetben. :D
A kabin tuningolásához meg annyit hogy ez eddig is megoldható volt legalábbis annak akinek van némi affinitása a blenderhez. Egyéb más nyitott pmd-s modellekből kilehet szedegetni az igényesebb 3D modelleket és azokat át lehet tenni bármelyik kabinba, maximum ha valakinek úgy tetszik az adott 3D modellt újra textúrázza. Esetemben csak annyi hogy én a valóságban sem szeretem a szélvédőt telepakolni mindenféle zászlóval meg más egyéb cuccal. :D Szélvédőn elég ha alul ott a navi meg egy-egy viatoll. Legfeljebb hátul az ágyon ott az ágynemű, a jobb 1 előtt meg két demizson tele vízzel vagy hűtőláda... :D
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.09.09. 08:48:58