A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bazsio #47470 Hát igen, igazad van hányszor elbeszéltük már ezt......nekem se egy 10 éves gépem van...csak 5 de most tervezek egy 212k Ft-s gépet venni hogy megint 5 évig ne legyen bajom.(mér' nem veszel gépet 2 évenként személyek ne válaszoljanak rá, mindenki más helyzetbe, nem egy pénztárcából startolunk).Hát én azért írtam úgy hogy több a munka vele mert az SCS-nél így gondolkoznak......Nekem se baj ha 16 gb-s a map akkor se.Jelenleg 1TB winchesterem van.Igen nagyon kellene már valami jobb realisztika, csak az a baj hogy ez a játék nem annak a korosztálynak készült akik mi vagyunk hanem eggyel kisebb generációnak.Kellene legyenek falvak nem csak városok, hányszor van hogy nem városba megy a kamion lerakni hanem kisebb falvakba, községekbe.Talán az SCS úgy gondolta hogy a kamionok csak városba viszik az árut?Ne mááár!!Egyszerű trükk a fejlesztőknek, amit most mondok de mégse csinálják meg, hányszor van hogy a tachográf 20 perc vezetési időt mutat még és ott a parkoló, jaj de jóóó lesz hol pihenni DE! Tele van a parkoló ezt bár miért nem lehet megcsinálni?
Csak random kamion elhelyezés, de nincs a játékba.Az a baj amíg az SCS nem ad lehetőségeket addig a térképfejlesztők se tudnak mást csinálni mint az adott lehetőségeket kifigurázzák.