banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kcstbp
    Kedves Axtros!

Neked is köszönöm a választ. Biztosan én fogalmaztam rosszul, nekiszaladok még egyszer
    A magyarországi helyzetet (azt hiszem) ismerem: a Steam nevű formáció vette meg a kizárólagos forgalmazási jogot, így akár a CDGalaxisnál, akár a Media Marktban veszed meg, föl kell mászni erre a Steam nevű oldalra és lényegében azon keresztül kell aktiválni vagy letölteni. Ugye, így van?

Nos: nekem megvan egy ősi alapjáték DVD-n, amit dobhatnék a kukába, ha a kis magyar valóság szerint vásárolnám meg a Going East-e és a Skandináv kiegészítőt, ugyanis (idézek a magyar forgalmazású csoda leírásából): "Fontos tudni: Futtatásához szükséges az Euro Truck Simulator 2 magyar feliratos teljes, Steam-es változatának megléte."

Na, ez az, ami vérlázító és pofátlan, ugyanis ez a szép mondat valójában ezt jelenti: "Jól rábasztál, hülye magyar paraszt, hogy becsületes voltál és megvetted boltban az alapjátékot, de most húzzál a pénztárhoz és vedd meg még egyszer újra, ha kellenek a kiegészítők!!!"

Ezért gondoltam én ki azt, hogy Amazonon megvenném a meglévő alapjátékomhoz csak a kiegészítőket DVD lemezen (nem Steam-tagságot szeretnék vásárolni!). A Going Eastnél Biztosan lehet választani, ha jól értelmezem az alábbi amazonos termékleírást (nemzetbiztonsági okokból 30 napig nem szúrhatok be hivatkozást, mókás, a 31. napon azonnal biztonságossá válok ). Jobban megnézve sajnos Skandinávia kiegészítőt nem találtam DVD-s változatban . Ha ez így van, még jobb a helyzet: a játék fele használható DVD-sen (alapjáték + Going East), a másik meg nem. Lehet, hogy a Going Eastet is kétszer kell megvennie például annak, aki korábban már megvette DVD-n? Ez aztán a marketing!

És ezért kérdeztelek meg Titeket, hogy van-e valaki, aki már eljátszotta ezt és működik is (vagy épp megbukott valahol a dolog). De szerintem mindketten, akik válaszoltatok (amit még egyszer köszönök!), itthon vásároltátok a kiegészítőket, így nincs tapasztalatotok abban, amire a kérdésem vonatkozott.

Szóval ez az én gondom. Ha becsületes akarok lenni, vehetem meg újra az alapjátékot Steam-en csak a kiegészítők miatt.

Üdv