A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szasz
legjobb kamion nekem a Renault, szerintem legyen neked is az. :D Meg szurkolj a Phillynek, és ne az Arizonának.
A viccet félretéve, mindegy, melyikkel mész, valamelyikbe megy erősebb motor is, lásd Volvo meg Scania. Ha mindenképpen nagy tempót akarsz menni, vannak 2000 lóerős motorok is, moddolni lehet, tudnak is segíteni itt a fórumban, van, aki használ ilyet.
Felvett sofőrök: nekem a hiteltörlesztésnél is meg-megakadt a játék, a sofőrök munkáinál meg főleg, szóval én nem játszok cégvezetőset. Idővel majd fejlődnek az embereid és utazgatással, alvással meg egyebekkel marha sok lóvéra tehetsz szert, de igazából elkölteni se lehet ésszerűen. Nekem mondjuk van 4 Magnumom, és 5 vagy 6 egyforma Premiumom. Igény szerint meg tudom indokolni, miért ésszerű ez
DE NEM multiban! Maradjunk egyelőre annyiban , hogy a moddolást, baszkurálás történjen a single playerben, és akkor nem lesz baj. Én nézegetem a multit, trükközök a pótokkal, néha bugos, érdekes, de igyekszem.