A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
csipez #44813 Köszönöm a gyors reakciót Axtros és Carl Davies ! Folytatnám is akkor a kérdés sorozatot.
TSM mappot hova kell berakni hogy működjön? Ha ki szeretném venni akkor pedig csak kitörlöm onnét ahová betettem? Netán újra kell rakni a játékot hogy minden visszaálljon?
Multiban az alkalmazottaim nem dolgoznak?
Új profil készítésnél van egy olyan panel hogy Játékmodul és alapból Európa van ott és nem enged más opciókat kiválasztani mert le van zárva. Ez miért van?
A másik érdekesség hogy bemegyek a beállításokhoz azon belül a játékmenetbe belépek és legalul van olyan hogy területi sablonok és ugye ott van hogy Kontinentális Európa, Egyesült királyság és az USA. Ezek csak a mértékegységekre vonatkoznak? Mert én ettől azt várnám hogy bedob egy USA térképet és ott tudok játszani.. Ezt azért várnám el mert én steamen keresztül játszom és mostanság látom hogy amcsi kamionokat tesznek ki meg játékon belül is látom a híreknél. Ezek csak tervek lehetnek vagy micsoda?