A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
A g25/g27 jobb kormány mint a dfgt, komolyabb kategóriát is képvisel, mind árban mind minőségben. Mondjuk én ezzel a gomb dologgal nem teljesen értek egyet, én minden fontos funkciót be tudtam állítani a g25-ön, mellesleg a kb ugyanannyi gombja van a 2 kormánynak, csak a dfgt-n van egy vezérlőtárcsa. A dfgt-nek szekvenciális váltója van csak és nincs kuplung. A g27-nek már van kuplung és rendes váltóbot, h-sémás, 1-től 6-ig vannak a fokozatok + a hátra menet, tehát 6+1. Ahogy az életben, itt is úgy van alsó és felső sora a váltónak, ezt a játékban úgy oldod meg, hogy beállítod egy gombra az alsó/felső sor (1-6 és 7-12) váltását, felváltogatsz 6-ig aztán megnyomod a gombot és az 1-es fokozatból 7-es lesz. Egy szónak is száz a vége ha megteheted, akkor g27 ha nem akkor dfgt, ami egyébként szintén egy jó választás, de vedd figyelembe a g27-el szembeni hiányosságait és mérlegelj. Az ár ha nem is mindig, de általában tükrözi a minőséget, nyilván ha egy gyártó termékein belül az egyik 40 a másik meg 80e, akkor gondolhatod h nem véletlenül kerül a drágább 2x annyiba.