A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Mit kezdjek a váltón levő sok gombbal? A kormányom jól elhelyezkedő gombokat keresni nem kell, ott van, tudja fejből bármelyik gkv, hogy mi hol van, hol találja. A valósághoz nagyon hasonló mozdulatokkal vezetem a kamiont ebben a játékban, ez itt nagy előny, ki se kell próbálnom hozzá bármely másik kormányt. Van olyan szegmens, naná, amiben a G27 és a G25 is jobb, azért az a két zászlóshajója a Logitech kormányoknak. Itt a kamionban viszont olyan előnyei vannak a DFGT-nek, amik nem elhanyagolhatók, míg a G25-G27 ellenében is. Bármely versenyző megmondja, mennyire király, a G25 meg a G27 is, ebben biztos vagyok, de ez itt nem a versenyzős fórum. Bejön a havercsávó és a kamionját akarja vezetni, valahogyan szimulálni. A DFGT ebben jobb , mint a 2X olyan drága konkurensei. Az OK, hogy nincs benne kuplung, de én még egy DAF sofőrrel se találkoztam, aki manuálisan váltana, ugyanez érvényes a Renault gépkocsikra is. Ezekben az autókban 2 pedál van, ami épp elég is. Ebben a szimulátorban szerintem a DFGT a legjobb.