A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Axtros #43163 amúgy annak köszönhető, hogy mindenki a lemezes verziókért nyafog, mert kell hogy meg tudja tapogatni, meg jól mutat a polcon címszóval
az SCS meg kiadta lemezen is a DLC-t a dobozos ETS2-höz
Nem csak ezért, hanem azért is, mert sokan nem bíznak az on-line fizetésben, sokan nem merik használni közvetlen, internetes átutalásra a kártyájukat és én meg is értem őket. Én speciel erre külön kártyát tartok erre fent, nem az állandó bankkártyámmal szoktam webáruházaknak (és steam-nek) fizetni. Mindig csak annyit utalok rá, amennyit utána közvetlenül átutalok, mondjuk a steam-nek.
(És persze lehetnek olyanok is, akiknek még nincsen bánkártyájuk, hanem kapnak készpénzt, születésnapra, karácsonyra és megveszik boltban az áhított játékukat.)
Steamre regeljem az ets2 alapot majd ott vegyem meg a dlc-ét és regeljem azt is és akkor jó lesz mert úgy látom ez a cd-és dlc nem fog menni?
Nem. Hanem ha megvetted már DVD-n a játékot, akkor menj fel steam-re, ott regisztráld be a serial number-t (először az alapjátékot, aztán a DLC-ket) utána maga a steam egy telepítési folyamat keretében letölti, telepíti és updete-eli a játékot a gépeden, igazából felhasználói beavatkozás nélkül, csak a célkönyvtárat fogja megkérdezni az install előtt. Neked nem kell manuálisan a DVD-kről telepítened semmit sem, nem is kell használnod őket.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.09.23. 14:03:50