banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • milos620
    Sziasztok!

Olvastam a korábbi bejegyzéseket itt a topikban a dlc aktiválásával kapcsolatban, de a kérdésemre sajnos nem teljesen kaptam választ.
    Ma érkezett meg a going east dlc és mielőtt még telepítettem volna megnéztem, hogy van e újabb frissítés az ets2 alapjátékhoz, de nem volt így tehát telepítettem.A folyamat végeztével elindítottam a játékot és egy üzenetet kaptam, hogy a dlc nem kompatibilis a játékkal.Jelenleg nincs mod, de korábban sem használtam a jelenlegi profilomban.Megpróbáltam egy másik megoldást.Újratelepítettem a játékot 1.12.1-es patchet feltettem majd a dlc-ét is és egy új profillal (tehát nem volt visszamásolás a régi mentésemmel).Így sem sikerült.
    Végül egy utolsó próbálkozás: ets2 telepít>a going east lemezen lévő 1.5.2-es patchel frissít>majd a dlc telepít így rendben volt új profillal.De amit 1.12.1-re frissítettem ismét azt az üzenetet kaptam hogy dlc nem kompatibilis a játékkal.

Felhívtam a play on-t és azt a választ kaptam, hogy steamen kell megvenni és azzal kompatibilis lesz.Hát akkor a cd galaxistól vásárolt dlc frizbi?
    Mert ugye a cd dobozán rá van írva hogy steamen nem aktiválható.
    Válasz megint steamen kell megvenni.

Nem tudom hogy most mi tévő legyek. :(