A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ezzel egyetértek, akkor gyakorlatilag már most lehet tudni, h majd az American Truck Sim is ugyan így fog kinézni, csak "amerikásítva" a környezetet, kb. olyanra mint az ET2 most kinéz.
#4263: ha jól tudom akkor a GTS/UKTS térképe marad, csak értelemszerűen még tesznek hozzá, ill. az ETS2 térképe azzal a léptékkel lesz megcsinálva. Vagyis a távolságok olyanok lesznek benne mint GTS-be voltak, csak "fél"Európa területen.
Ha megnézed a legutóbbi képeket azon is látszik, h a hátsó házak a messzeségbe már nem modellek, hanem ilyen lapra felfeszített látványfotó. Ilyen már az ETS1 ben is volt alkalmazva. Szal valós félelem az, h itt is maradnak a 2-3 utcás városok, csak egyedi épületekkel megspékelve. Természetesen tudom, h lemodellezni valóságosra a városokat nem lehet, meg nincs is rá időd, se pénz, de sokan fognak emiatt bosszankodni, mert ezt már az előző játékoknál is kifogásolták nagyon sokan, h "2 utca" az egész város.
Mind1, én személy szerint mást képzeltem el, mikor bejelentették az ETS2-öt egy új grafikus motorral. Legalább tudom előre, h az ATS is így fog majd kinézni...