banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Skrupi
    Sziasztok!
    Új vagyok itt de már tegnap raktam képeket ide(Zöld Mercedes MP4) és nagy sietségembe nem írtam hozzá semmit és ezt most szeretném pótolni. :) Azok a képek még régebbről vannak mert már többször elkezdtem a játékot de valahogy mindig abba maradt.Most megint elkezdtem és mivel már akkor beleszerettem abba a Mercedesbe így most is viszont akartam látni.Többé kevésbé sikerült is újra megalkotni és még pár apróságot is beújítani rajta és végül megszületett a MonkeyTrans vezérgépe.a MonkeyTrans egyenlőre még egy kis cég amit szeretnék a jövőben folyamatosan fejleszteni.A többi kamion ehhez a géphez fog igazodni tehát a flotta szín az zöld lesz ,bár ahogy magamat ismerem lehet hogy ez a szín változni fog :D De hosszútávra tervezek ezzel a színnel.Kiegészítőkben nem fog egyezni a vezérgép és a többi kamion.Kamiontól fog függni hogy mit kap :) De ez még csak a jövő zenéje.De most lássuk a gépet :)

És az első fuvar :)