banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Norby646
    Többnyire 90-100 körüli tempót tartok autópályán és 80 körülit főúton, városban 60 körül, de van hogy már kicsit ráunok és csak be akarom fejezni az adott fuvart, ilyenkor megküldöm 140-150-el de nem szoktam senkit leszorítani, ha valakit utolérek akkor kicsit visszább veszek, be a belsőbe és ennyi. Sokkal nagyobb gondnak tartom, hogy menet közben megy a chat és 2 kamion össze-vissza szlalomozik a sávokon előttem, eközben hol 60-al hol 100-al mennek. Aztán ritka de akad, aki szándékosan leszorít bár ez a legritkább, legalábbis az én eddigi tapasztalataim szerint. Aztán jön az a réteg, aki figyelmetlen, tükör és/vagy index nélkül megy a sávváltás, elsőbbségadást nem adja meg stb. Ezen kívül meg a ügye vannak még azok, akik megállnak az autópálya belső sávjában, 2 sávon mennek egyszerre... Ami nagyon bosszant engem még az a városi közlekedés, hogy szándékosan átmennek rajtam, a le/felrakónál képtelenek megvárni, amíg nagyjából 15mp alatt beállok a póttal, ezért inkább átmegy rajtam. A pihenőhelyen állok a 3 szálkából az egyikben, egyedül, hát hova áll be a marha? Még szép, hogy oda, ahol én állok. A lényeg, hogy a játékos közösségnek kéne változtatnia a hozzáállásán, és akkor nem kellene sebesség limiter meg "non-collision zone" stb, de igazság szerint ez szinte az összes online játéknál elmondható.