banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tutuhawer #38708
    Érdekes helyzet volt, tegnap mentem 2 órát kb, és fotózgattam, videóztam is. A városokban van olyan zóna, ahol nincs ütközés, nyilván ott szellem mód van, de jelzi a játék , amikor elhagyom a zónát, ott lehet ütközés - gondolom. A fe-lerakó tumultus, igen, az benne van a pakliban, és sokszor végignézed, hogy szenved a másik játékos.

A chat megoldása érdekes, kezdetleges: láttam játékosokat írni, dumálni, de én nem találtam emg a billentyűt a chathez. A [TAB] gombbal előjön a környékünkön levő játékosok sora, városban sok, útközben kevesebb, folyamatosan változik, ahogy megyünk:

Teli pihenővel én nem találkoztam, mindenki a városokban tobzódott, de nincs vezetési idő / munkaidő / fáradság, így egyelőre a játékosunk idejével nem, csak a sajátunkkkal játszunk, ez első körben tetszett is.
    Megálltam parkolóban fotózni, csak álló autóban érhető el a menü, a fotó, a rádió stb stb, és mintha nekem jelzett volna, hogy ne ácsorogjak csak úgy... Lehet, hogy az álldigáló játékosokat egyelőre ki akarják dobni, hogy hadd jöjjön be másik, aki szeretne menni , kipróbálni.

Nekem tetszettek az online mód dolgai, a civilek hiánya elviselhető, az online rész kárpótol. Moddolt autókat én /se/ láttam/, a TSM térképet kidobtam a kukába, azt olvastam még, ,hogy a Going EAST tartalom nem feltétel a játékhoz
    Hey