banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sure
    "Csak autópályán találkoztam láthatatlan falakkal, ezért is kérdeztem hogy van e mód a megkerülésükre."

Persze, tessék főútvonalon menni! A játék több, mint elég időt hagy a fuvar teljesítésére.

Amennyire emlékszem, már az előző 0.9.1H-ban sem volt szabad pl. Szabadbattyánba az m7-esen menni, de az 1.9.x-hez igazítás miatt sajnos új bugok és falak is előkerülnek.

Szerintem már most is abszolút játszható, de Frank egyelőre szándékosan nem publikálta szélesebb körben; jelentjük a bugokat szorgosan, aztán amennyire ideje (vagy idejük, ha esetleg többen vannak már) van, a fontosabbnak ítélteket javítják, és majd jön egy újabb verzió az eddig ismert hibák nélkül.

Bővült a terület is, meg egy csomó apróság belekerült, engem lenyűgöz az egésznek a részletessége, a hangulata, a léptéke, a belefektetett figyelem, a fejlesztés mértéke (próbáltam valamelyik 0.8-ast is anno, na ABBAN még tényleg lépten-nyomon láthatatlan falakba ütközött az ember). Mindegyik jelenlegi vagy volt lakóhelyem és környékük bejárható a térképen, így ismerem ezeket a valóságból is, és bizonyos szakaszokat, városokat kísértetiesen valósághűen ad vissza a játék.