banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Maximus4
    Na most már aztán tényleg fejezd be!Mivel most regisztráltál,nem ártana tisztába lenni a fórum íratlan szabályaival,ráadásul nem úgy kell beilleszkedni egy zárt közösségbe,ahogy azt te teszed!

"és az én itteni motivációmat miszerint néha nem árt helyre tenni néhány nagy arcu gyermeket akik tiszteletlenek, kötekednek, szertelenkednek, akár a külvárosi kölykök.
    És tettem ugyebár ezt itt én."
    Felhívnám a figyelmedet,hogy ez neked nem tiszted,mi moderátorok majd megtesszük ezt ha jelzik felénk!

Másodsorban,nem kultiváljuk itt az SG-n az ilyesfajta viselkedést.Nem kell fölösleges vitákat szítani.Lehet kultúráltan is fórumozni.Ha bajod van a másikkal(és ez másra is vonatkozik),arra ott van a privát üzenet!Ha nem fejezed be,akkor megkapod még a másik 3 elakadás jelzőt és akkor lehet egy hét pihire menni!Ez nem fenyegetés,csak ígéret!

A többieknek pedig,ha tovább folytatjátok ti is ezt az értelmetlen vitát,gondolkodás nélkül kiosztom a büntetéseket!Maradjon mindenki a topik témájánál és a játékkal foglalkozzatok ne egymással!
    Itt be is fejezem,de a topikot figyelem egy ideig és ha gond lesz,akkor mennek a pontok!Legyetek szívesek normalizálódni!
    Köszönöm!