A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Medwyn #34709 Üdv mindenkinek,
ezer éve nem jártam a kamionos fórumok közelében (a 18WOS sorozatot a Haulin-ig toltam, ott megálltam vagy 6 évre), de tegnap a Steam-en belefutottam az ETS2 Gold-ba és azóta nem tudok kiszállni a fülkéből megint :)
A fejlődés valami óriási, érdemes néha egy 5-6 éves szünetet beiktatni, azalatt kellemes dolgok történnek... A multiplayer még mindig nagyon hiányzik, egy jófajta "együtt gurulunk / együtt építünk céget"-típusú betét (nem is értem, miért nem csinálták meg az SCS-nél még ezt, gondolom, mindenki hagosan követeli), de összességében gyönyörű és élvezetes az egész. Most kaparhatom elő a kamionos sapkámat a láda fenekéről... :P
Szóval körülnéztem gyorsan, mit és hogyan érdemes hozzá feltenni a modok közül, de ebben kérnék némi segítséget a tapasztaltaktól. A magyar map 0.9-et most próbáltam ki, az állam leesett, elképesztő munka! Nem tudom, kik csinálják, de abba ne hagyják!
Szerencsés vagyok, mert az elmúlt két magyarországi lakhelyem közt szinte háztól-házig tudtam menni, az egész út ultrarealisztikus, az épületek nagyon a helyükön vannak, még a sávok is pont ott és akkor válnak szét/futnak össze. Szóval le a kalappal, és sok sikert a továbbiakhoz (látom, egy teljes Mo azért nagy projekt!)
Örülök tehát, jó megint kamionban (is) ülni.