A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Üdv mindenkinek!
Gondoltam megveszem a játékot, de előtte megnézem milyen is.
Igaz, hogy a boltban kapható verzióban nincs benne a dlc-s + tartalom, de kicsit furcsállom 1.5.2-s patch-csel a w. verzió esetén a térképen például Debrecen városa nem behozható, ugyanis a képernyő ablaka nem marad ott. Ez az eredetiben is így van? Mert kicsit vadnak tűnik, hogy a dlc-s tartalomból lényegében Bp. még épp megnézhető felülnézetből a térképen, de ami attól keletebbre van, akkor is ha nem Mo.-n, az nem.
Persze kamionnal megközelíthető, de tájékozódni nem lehet a térképen a + tartalom esetében.
A másik. Hogy gondoltam választok egy élénk színt a kamionomnak (#ff7e00; 255,126,000 - ▀ ), és be is festi a kívánt színre... de csak pár percre, ugyanis amikor elhagyom a műhelyet és nagy lazán vezetek az országúton, egyszer csak átvált (igen, kint az országúton) egy ilyen téren általam kevésbé favorizált színre (#ff00fc; 255, 0, 252 - ▀) és úgy is marad, végleg. Ha betérek egy műhelybe, akkor nem vált vissza, hanem marad ez a különleges szín, és festhetem újra, ha nem tetszik, de ebből is átvált kis idő múlva persze. Más színnel még nem teszteltem.
Ez az eredeti játékban is így van vajh?
Még annyi érdekesség, hogy ha egy szimpla 2x1 sávos úton megyek, ahol ha pirosra vált a lámpa, de nem akarok ott ácsorogni, akkor ha totálisan, a vontatmánnyal együtt átmegyek a szembejövő sávba és nem a piros lámpa alatt megyek át, hanem lényegében mellette, akkor nem büntet meg :-)
(a 120-s sebességet engedélyező mod aktív, más nem, az okozhat ilyen galibát esetleg?)