banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zorba3333
    Kerestem neked egy linket a TSM 4.1.1 verziójához:
    TSM 4.1.1
    NEM az én linkem, így szavatolni nem tudom a helyes működést!
    (Az Én játékom dobozos, így én a 4.1.0-át használom.)

Mindenképp fontos megjegyezni, hogy a TSM 4.1.1 a Steam-es játékverzióhoz való.
    Amennyiben dobozos a játékod, akkor a TSM 4.1.0 a Te verziód. Nem célszerű keverni a kettőt.

A módjaid közül a Physics 7.0 nagy valószínűséggel meglepetéseket fog okozni TSM használatakor, így ha gond lesz, elsőként ott keresd a hibát.
    Ha a későbbiekben szeretnéd a Multi Traffic modot is használni a TSM mellé, akkor az R730 Weda módokat össze kell fésülnöd majd vele, mert akadni fog, az eltérő menetdinamikai értékek miatt, hiszen az említett mód is használ kétféle 6x4-es pakkot.

Az akadó módosítások összefésülését ennek a leírásnak a segítségével könnyen elvégezheted:
    (A leírás a RestaCar oldalon olvasható, megtekintéséhez bejelentkezés szükséges!)
    Modosítások összefésülése (Ralph Wald tollából)

#31776 (Ronso)

Ha van másik térképed is telepítve, akkor javaslom, hogy a TSM számára csinálj egy külön mod mappát, a játékon belül pedig egy új profilt.
    Első körben semmit ne tegyél a mod mappába, csak a 4db TSM fájlt, és a Multi Traffic módot.
    Mielőtt más módosítást is betennél, mindenképp vezess egy kicsit az alapmódokkal (TSM + MT), és legyen legalább egy mentésed!
    Így biztos, hogy menni fog, én is így használom.
    (Természetesen a meglévő hibás TSM profilt vagy töröld, vagy nevezd át, hogy a "tiszta" mod mappa beolvasásakor ne zavarjon be.)

Mint mindig, biztonsági mentés készítése most is javasolt.