banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Az új oldalon sem lesz ez másként... Ezért lesz 2-3 "feltöltő", hogy ne legyen olyan káosz, mint a mostani oldalon. Amúgy halkan jegyzem meg neked, hogy közel 15Gb csak a modifikáció most a RestaCar oldalán. Ennyit a "...4-5 dologról"

Egyúttal közlöm a publikummal, hogy péntek este, legkésőbb szombaton napközben automatikusan, megszakítás nélkül váltja az új RestaCar oldal, a régit. A regisztráció kötelező mindazok számára, akik továbbra is szeretnének a közösség tagjai maradni, akik pedig terhesnek érzik ezt a dolgot, azoktól érzékeny búcsút veszünk. Az oldalra történő regisztrációt követően adminisztrátori aktiválás következik. (NEM KAPSZ AKTIVÁLÓ EMAIL-t)! Levelet már csak akkor kapsz, amikor aktiválva lett a fiókod. Addig legyél türelemmel.

indoklás a regisztrációra:
    Az utóbbi időben elszaporodtak az orosz reg. bot-ok. De olyan szinten, hogy volt olyan nap, amikor több mint 50 új regisztrációt hajtottak végre spam jelleggel. Az adatbázisból kiszűrni a még nem bannolt regeket szinte lehetetlen. A felhasználó kezelés több mint 10 táblára oszlik szét, én meg nem ettem meszet, hogy kézzel selejtezzek 6-7000 regisztrációt minimum 10-szer. Ezért hangsúlyoztam, hogy ha valakinek terhes ez az egy újra regisztrálás, akkor azoknak új közösségi portál után kell nézniük.

Bízom benne, hogy senkinek sem veszi el a kedvét ez az aprócska kellemetlenség, és viszont látjuk egymást az új oldalon.

A webcím NEM VÁLTOZIK MEG!!! http://restacar.hu

Köszönöm a RestaCar Team nevében is, hogy elolvastad.