A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Pelsodriver #25129 Én keresztül-kasul bejártam már a program kínálta tereket, de minimálisan ért baleset. Jó kormánybeállítással, no meg 25 év vezetési tapasztalattal, ami ugyan nem kamionos, jobban elboldogulok vele, mint az Omsival, a TML-es szörnyűségekről nem is beszélve. Nem rossz ez az ETS2, csak egy kicsit fel kéne turbósítani közúti eseményekkel, nagyobb térképpel, városokkal.
Viszont mivel nem most jöttem le a falvédőről, attól tartok, hogy ez a Frank bolondot csinál belőlünk, egyre inkább tartok attól, hogy semmiféle mapja nincs, csak időnként trükközik, és jókat röhög rajtunk. Nagyon szeretnék tévedni...De hát hogyis van az, hogy eltelik egy hónap vagy több, és annyit sem jelez, hogy rajta van a szeren...Én elhiszem, hogy ez hobbi, meg elfoglalt, de azért ha valaki ilyenbe kezd, legyen már néha egy-két perce a ,,szurkolóira"...Hatványozottan gondolom ezt a játék készítőiről, no ott már űzleti szempontból is nagy butaság ez a nemtörődömség.