A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
BBSTi #25128 Sziasztok!
A játéknak vannak hibái, de ha én nekiállnék egy kamionos szimulátornak, konkrétan megkérdeznék egy pár szakértőt, sofőrt. Mert a félpótkocsik és kiegészítőik egész jók lettek, apró dolgok vannak, amik észrevehetőek, pl. a hátsó lámpák fényei, amik néha egybe világítanak, egymástól függően fénylenek
Ami a másik, hogy jobban odafigyelhettek volna a kamionok testreszabására is, mind külső, mind belső értelemben, valamint a hangok sem teljesen élethűek, egyik-másik fokozatban hamar leforog, nem annyit esik vissza a fordulat, mint a való életben. A modderek persze az utolsó csavarig átalakíthatják és át is alakítják az autóikat, de én, az átlag user, aki csak beteszi a lemezt, telepít és játszik, azt szeretné, ha alapból, vagy egy két patch után teljesen konfigurálható lenne egy-egy modell. Lehet, hogy ezek után a játék nem 3-4, hanem 7-8 ezer jó magyar forint lenne, de ha ez, illetve (hamár Eurotrucks) a teljes Európa térkép, valamint a forgó zsámolyos szerelvények mind benne lennének, én amondó vagyok, akkor is kifizetném. Mert akkor tudom, hogy mit kapok a pénzemért és hosszú-hosszú időre lekötne a játék, mivel imádom ezeket a dögöket....