banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    1, Lehet hogy van benne ilyen hiba, még nem próbáltam! De folyamatosan javítják a játékot. Ne feledjük hogy ez nem egy 90 főből álló franchise vállalat.

2, Nálam tökéletesen láthatóak a táblák, minden körülmények között. Szóval nem tudom nálad mi a gond. :DD

3, Igen, ez is tekinthető "hibának".

4, A világítás gondra már van számtalan mod, ami megoldja a problémádat, pl. a RED is megoldás lehet rá.

5, Igen, az AI sem tökéletes, de ez is javítva van/lesz folyamatosan.

6, Parkolás is tud érdekes lenni néha, különösen ha olyan helyre mész ahol két pót fogja közre azt a helyet ahová egy exkavátoros póttal kell betolatni és van éppen egy pótnyi helyed. :D

7, A tükörrel nem értem mi a gondod. Szerintem a renderelési % -ot vedd fentebb a grafikai beállításoknál.

Az ötletedhez pedig annyit, hogy kamera modok is vannak már, sőt, te is tudod módosítani a kameraállást/magasságot, kedved szerint. :))

Szerintem megéri megvenni, mert folyamatosan javítják/fejlesztik. A most közelgő 1.3-as javításban is "rengeteg" minden lesz javítva, és várhatóan új funkciókkal is bővül a játék. :)