banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Deviome
    Üdv! Légyszives mondjatok már egy olyan map-ot ami van egy kicsi kihívás is. Mármint változatos táj. És persze ha nem gond normálisan működjön már.

Amúgy nyúzom én is a játékot és van hiba. Ráadásul elég dúrvák! :D
    1. Az milyen hiba, hogy a lejtőn állva nem gurul vissza a kamion??! o.O Se fék se parkfék, de még csak sebességben sincs és nem gurul vissza. :D ( csináltam képet, de nem tudom hogy kell feltölteni )
    Ha rükvercbe teszed akkor sem. ( lehet tesztelni nyugodtan )

2. Azokat a nyomorúságos táblákat látni nem lehet! Nappal azért nem mert szétvakít, de este meg a világítás anynira gyér, hogy azért. Ahogy észrevettem csak is a reggeli pirkadatkor lehet jól látni.

3. Én még életemben nem találkoztam olyan sztrádával, hogy a külső sáv egy lekanyarodó sáv lenne! A játék teli van olyan úttal ahol mész 90-el és mutatja a tábla, hogy ennél a kijáratnál xy hely fele lehet menni. Erre a következő pillanatban már fordulsz lefele, mert a sávod a kanyarodó. Ilyen nem létezik! Mindíg kiterel egy leágazásra. a 2-3 sáv az hót egyenes.

4. A kocsikat nem lehet észrevenni egyenes szakaszon. Előzés az mókás, mert vagy jön vagy nem.Látni esélytelen. Este még dúrvább. Kb 10 méterre látod meg a fényszóróját. Ja és a kamion fényszórója se semmi. Az is mintha nem lenne. A tompítottról beszélek. Amúgy full grafikán játszom szóval minden maxon van, de így sem látni! :(

5. Az AI nagyon rendes a kereszteződésekben mert villog hogy elenged, de sajnálatos hogy ez annak a rovására ment, hogyha 40 percet indekszelsz , hogy sávot akarsz váltani akkor sem engednek be!! Csak akkor áll meg valamielyik, ha beerőszakolom a kamiont. :S

Sajnálatos még az is, hogy nem vették át a STS-ből a nehézségi dolgokat parkolás terén. Van egy üres placc és annyi. Ennél azért lehetne kicsit több. :)

Amúgy szerintem mostanság már igazán meglehetne csinálni azt a nyomorúságos visszapillantót úgy, hogy abban a kép tűéles legyen. Borzalmas ami a kamion tükre mutat. :(

Pedig amúgy jó a játék! :) Sajnos még csak demo van. Még hezitálok, hogy megvegyem-e vagy sem. Az ilyen hibák elveszik a kedvemet tőle.

Egy ötlet is lenne. Engem nagyon idegesít ez a fix kamera! Mért nem lehet olyat csinálni, hogy a soförhöz tartozna egy saját maga meghatározott alap kameraállás a belsőtérben? Mert én ha bele ülök egy kamionba nem azt látom amit a kamere ad vissza. Egy 165 cm magas embernek lehet, hogy ezt mutatja a kép, de egy 185 cm magas ember biztos, hogy nem fogja látni a Km/H mutatót alap helyzetbe! Szerintem ez nem nagy ördöngősség és elég sokat dobna a dolgon.