banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Fifo
    Egy-egy út után el bírnám viselni, ha piszkos, sáros, poros lenne a kamion. Szervízben lehetne a mosó.

Illetve a cégvezetés részénél több hiányzó rés van, amit jó lenne betömni. Például fura, hogy az első söfőr szemszögéből látom a dolgokat, de mégsem tulajdonos ő, csak egy sofőr, pakolható ide-oda, mérhető a teljesítménye. Más sofőrökhöz viszont nincs semmi közöm. Az idő is csak akkor telik, ha "benn" vagyok a kamionban. Kamionkereskedésbe is a játékon belül csak nyitvatartás alatt mehetek, de "kinn" bármikor vehetek járgányt.
    Korábban írtam, hogy egy korábbi játéknál szerződött szállításokat a játék díjazott, ez is növelhetné a szimulátor érzést, anélkül, hogy a játékélményt nehézzé tenné.

A vezetés jó, a városok sajnos még mindig kicsik, 2012-ben nem lehet probléma - akármilyen kicsi cég is készíti- egy nagy és látványos világ megalkotása. És itt jön be az ár probléma, ami kissé aránytalan más hasonló játékokhoz képest. Az AI is az évekkel ezelőtti szinten van.

Nem vitát akartam indítani, csak most így 20-as szinten kezd elfogyni a kezdeti lendületem, a pénz indokolatlan gyűjtögetésén kívűl nem tudom mit lehetne még kihoznom a cégemből.