banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Davacs
    Sziasztok!

A mai napon elkezdtem játszani ezzel a nagyszerű játékkal, már alig vártam, hogy megjelenjen. A rendszerigényen lepődtem meg leginkább: mivel egy erős gépet írt követelménynek, a 9 éves Intel Celeron-os PC-m is simán viszi (1,8 GHz Intel Celeron processzor, 2 GB DDR RAM, 80 GB Maxtor HDD, Samsung DVD-RAM, ASUS AH3450 512 MB VGA...). Gond nélkül tudok játszani vele. Tehát, akinek hasonló PC-je van, mint az enyém, annak bátran ajánlom, hogy próbálja ki a játékot. Néhány információ a kezdetekről... Pozsony - Bécs fuvar (Scania), Bécs - Salzburg fuvar (Mercedes-Benz), Bécsen belüli fuvar (Renault). Kedvenc kamionom a Scania, az utak királya. Három márkakereskedés felfedezve: Bécs (Iveco), Pozsony (Mercedes-Benz), Hannover (Scania). Célom: ha elegendő Euro összejön: kamionvásárlás, fejlesztés (jármű, ill. vállalkozás). Mindenkinek további szép estét kívánok!

Üdv.: Davacs