A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Ha olvastad a hozzászólásomat, akkor értenéd hogy nem a képekkel van a baj, hanem a tucat képekkel, a random screenshotokkal, azzal hogy egy oldalon 40 kép van amin semmi érdekes nincs. Mert lehet számodra izgalmas hogy megálltál egy kúton és elképzeled hogy pihensz vagy cigizel, de hogy erről egy egész sorozatot benyomj ide az már szerintem sok. És igen ez egy fórum, ahol a hozzászólásoknak kell dominálni, a képek arra valók hogy megmutass valamit, na de 4 kép aról hogy az esőben vezetsz? Szerinted én nem ugyanezt látom ha elíndítom a játékot? Megsúgom, de. Attól hogy feltettél két extra lámpát a kamionra még nem lesz érdekesebb mint tegnap lámpa nélkül...
A restacar.hu-n még albumokat is létrehozhatsz a képeidnek, ajánlom figyelmedbe.
Remélem azért látsz különbséget a 19659-es hsz és a többi képes hsz között. Ha igen, akkor érted miről beszélek. Persze nem lehet mindenki ilyen ügyes, de akkor ha nem vagy az, akkor legalább kíméld meg a többieket a vizuális szeméttől, és szurj be csak egy képet, a többit meg link mögé. Ez sem olyan nagy kérés szerintem.
Szóval miről kell szólnia eg fórumnak? A képekről?