banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Maximus4
    Azoktól kérdezném (mert többen vannak) akik szerint túl sok képet raknak be a fórumozók,hogy miről kellene szólnia a topiknak?

- valaki adjon már egy kódot?
    - hogy kell elindítani a játékot?
    - hol lehet letölteni kiegészítőket?
    - ma levezettem 3000 km-t egy scaniával?
    - stb.

Nem akarok senkit sem provokálni vagy megbántani,de ez a képes dolog nem tartozik szervesen a játékhoz?Egy szót nem szolnék ha például a kertjéről vagy a kutyájáról rakna be valaki képet,de kamionokról....Az,hogy valaki odaírja,hogy megálltam hu...zni,na bumm.
    Mint ahogy tegnap is írtam,engem sokkal jobban idegesít a rengeteg ide nem illő hozzászólás.Ismétlem,senkit nem akarok megbántani,de attól kiborulok,amikor bejön ide jóskapista123,megkérdez valami oltári baromságot,ráadásul olyan helyesírással,hogy az förtelem,és ha 2 percen belül nem válaszol senki,akkor újra és újra felteszi ugyanazt a kérdést.Aztán ha válaszol valaki,akkor rögtön eltűnik a topikból,bármilyen köszönet nyilvánítás helyett és egy idő után kezdődik minden elölről.

Egy szó mint száz,egy baromi jó és segítőkész közösséget lehetne itt összehozni,de ahhoz mindenkinek sokkal toleránsabbnak kellene lennie.És ezzel nem akarok semmilyen vitát kezdeményezni,pusztán csak a véleményekre vagyok kíváncsi:)