banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Werner91
    OFF: Valaki elárulná, hogy gigamen nevű felhasználó (akinek egyetlen kommentjét sem láttam még itt) miért rak föl naponta több képet már arról a k*rva mercedesről???

A kép témához annyit fűznék hozzá, hogy szerintem nincs baj amíg valaki berak egy vagy kettő képet mint pl "első saját vasam" vagy "új gépem" vagy "új skin/festés/tuning" stb. De könyörgök az ilyen "megálltam szarni a benzinkútnál, esik az eső, pihike a' indulás előtt, megálltam kóláér" stb képeket ne töltsünk már fel f*om! Lehet néhány embernek még nem tünt fel, hogy ez nem a sims. Attól még, hogy megállsz a kútnál, a kedves sofőr nem fog kiszállni elszívni egy cigit, meg bemenni kólát venni, attól hogy te ezt elképzeled magadnak, nem biztos hogy az egész forúm kíváncsi rá...

Leszögezném, hogy senkinek a nevében nem állt szándékomban beszélni, ez csak az én személyes véleményem, elnézést ha valakit megbántottam, akinek meg nem inge nem veszi magára. Üdv!