A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
dgufoplast #19401 Kis pihi ezzel el készült az egész festése :) Volna egy kérésem ha módosítok valamit és a készítők nevét fel tüntetem akkor én azt ki adhatom nem ? és azzal nem sértem meg a készítőket sem :) ? vagy is az omsinál úgy volt :) konkrétan erre a pakra gondolok (ETS2_Krone_Pack_by_Nordish_and_Bora.scs)mert le van írva benne valami olyasmi Use this pack to enjoy your game and please respect the authors
DO NOT: Upload this mod anywhere else but feel free to repost the link
Cut skins ez és a google nem a legg jobb forditásba és ebbe az van írva hogy ne töltsem fel más hová akkor nem lehet ? mert akkor csak textúra lesz ki adva ? bocs kicsit off is a dolog :)
Volna egy kérésem ha módosítok valamit és a készítők nevét fel tüntetem akkor én azt ki adhatom nem ? és azzal nem sértem meg a készítőket sem :) ? vagy is az omsinál úgy volt :) konkrétan erre a pakra gondolok (ETS2_Krone_Pack_by_Nordish_and_Bora.scs)mert le van írva benne valami olyasmi Use this pack to enjoy your game and please respect the authors